Ben jij een maker?

Op zoek naar een maker?
Ben jij een student aan of alumnus (maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd) van een van de Nederlandse kunstopleidingen én ben jij op zoek naar een collega vanuit een andere discipline om mee samen te werken aan jouw project?
Via Maker zoekt Maker vind je de perfecte match en maak je daarnaast kans op financiële ondersteuning van je project ter waarde van maximaal € 2.500,-. Elke kwartaal wordt een project uitgekozen dat dit mooie extra steuntje in de rug mag ontvangen!

WINAARS!

Tweede ronde Maker zoekt Maker succesvol afgerond, 30 matches gevonden!

In deze tweede ronde van Maker zoekt Maker ging de prijs naar het project Unknown Stories van Het Nachtlicht Ensemble & fotografe Petra Beckers!

De politieagent die met loeiende sirenes langs komt rijden, een gevluchte architect uit Egypte of een dakloze die door de stad loopt. Allemaal mensen met een bijzonder verhaal. Iedereen weet dat zij wat mee hebben gemaakt in hun leven, maar welk verhaal er achter hun gezicht schuilt weet bijna niemand. In Unknown Stories wil het Nachtlicht Ensemble deze verhalen vertellen. Door middel van compositie en fotografie nemen ze het publiek mee op reis.

 Gefeliciteerd!! Het Epos Ensemble (blaaskwintet) & Nynke Koopmans (scenograaf) hebben de eerste Maker zoekt Maker ondersteuning gewonnen! De Keep an Eye Foundation is erg enthousiast over deze creatieve samenwerking waarbij voor het project ‘De Wraak van Lorre’ een heel speciaal opvouwbaar decor en een set kostuums moet worden gemaakt om dit kinderboek van Tosca Menten om te toveren in een wervelende muzikale vertelvoorstelling voor het hele gezin (6+).

Nieuwste projectenstrijkkwartet
zoekt
Grafisch vormgever

Project: Dostojevski Kwartet- DK relaunch
Lees meer »

Filmmaker
zoekt
Animator

Project: Looking for Her
Lees meer »

Match found!

Autonoom Kunstenaar
zoekt
Danser

Project: DEpressie
Lees meer »
Keep an Eye Jazzconcertjes
The Youngsters
Nieuwe Makers
Galerie Pouloeuff