Over Maker zoekt Maker

Een project van de Keep an Eye Foundation
Maker zoekt maker is een initiatief van de Keep an Eye Foundation. Een stichting die jonge getalenteerde, in Nederland studerende, artistiekelingen ondersteunt bij het realiseren van hun droom. Keep an Eye ondersteunt op dit moment 30 projecten, van beeldende kunst, tot mode, tot kleinkunst.

Ondersteuning voor jonge kunstenaars

Sinds 2008

De Keep an Eye Foundation houdt de ogen open voor jonge, veelbelovende talenten.
Deze getalenteerde muzikanten, kunstenaars, fotografen, kleinkunstenaars, circusartiesten, ontwerpers en filmmakers krijgen dankzij verschillende beurzen, prijzen, shows en festivals de kans om hun talent te ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden te creëren. Maar bovenal kans hun creatieve dromen te verwezenlijken. 
Keep an Eye streeft verder naar uitwisseling tussen de verschillende disciplines en opleidingen. Dit om het werk van de studenten eens in een ander perspectief te zien.

Ga naar Keep an Eye >

Hallo! Keep an Eye werkt samen met NAPK START! Zoek jij geen creatieve, maar een zakelijke match? Lees dan snel verder.

NAPK START is het online platform voor zakelijk leiders, producenten en kwartiermakers in de podiumkunst met 0-10 jaar werkervaring. Met gratis toegang tot een gevarieerd aanbod aan (online) Workshops, MasterMinds, Webinars, een podcast en meer.

Met hart voor de podiumkunst bieden ze ondersteuning, begeleiding, motivatie en inspiratie op het gebied van leiderschap en management. Zodat je kunt groeien, ontwikkelen en floreren als bestendige professional. Op je eigen unieke manier.

Ga naar NAPK START >

Keep an Eye Jazzconcertjes
The Youngsters
Nieuwe Makers
Galerie Pouloeuff