Actrice/Theatermaker/ Onderzoeker zoekt Videokunstenaar

Een 'Maker Zoekt Maker'-project van Barbara Willemsen
PROJECT:

Let's TAWC

VAN:
Barbara Willemsen

INGEDIEND:
31-01-2021


Over dit project:

Na twee kunstvakopleidingen heb ik voor mijn laatste afstudeervoorstelling literatuuronderzoek gedaan naar niet Westerse vormen van theater. Ik heb onderzoek gedaan naar filosofen, theatermakers in West Afrika met als beginpunt Nigeria. Mijn geboorteland. Hieruit is de voorstelling "De Orisha's" ontstaan.

Begonnen met mijn zoektocht vanuit dat wat ik miste op de kunstvakopleidingen, de verschillende perspectieven. Gaat mijn onderzoek nu verder.

Wekelijks wil ik vanuit een online stream/programma/platform "Let's TAWC" een jaar lang kijkers meenemen in mijn zoektocht naar niet Westerse vormen van theatermaken,  literatuur, dans en andere kunstvormen. Niet omdat het Westerse canon niet goed is, maar vanuit de gedachten dat het naast elkaar mag bestaan.

Vanuit deze gedachten wil ik 1 jaar lang een nieuwe post of live uitzending presenteren. Ik zou graag met iemand samenwerken die mee kan denken in het vormgeven van de kanalen en social media.

Barbara zoekt: : "Ik ben opzoek naar een (video)kunstenaar die samen met mij wil gaan nadenken over een format en ontwerp voor verschillende Social Media kanalen om vanuit verschillende perspectieven invulling te geven aan een online programma."
Deel dit project op je netwerk:


Reageren op dit project!

Ben jij een match voor Barbara ?

Ja ik wil de 'Match' zijn

Extra veld dat leeg moet blijven om rare berichten tegen te gaan.:

Bevestiging

   Ja, Ik studeer aan, of ben maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan een van de Nederlandse Kunstopleidingen.

Keep an Eye Jazzconcertjes
The Youngsters
Nieuwe Makers
Galerie Pouloeuff