Actrice/Theatermaker/ Onderzoeker is looking for Videokunstenaar

A 'Maker Zoekt Maker' project by Barbara Willemsen
PROJECT:

Let's TAWC

BY:
Barbara Willemsen

SUBMISSION DATE:
31-01-2021


About this project:

Na twee kunstvakopleidingen heb ik voor mijn laatste afstudeervoorstelling literatuuronderzoek gedaan naar niet Westerse vormen van theater. Ik heb onderzoek gedaan naar filosofen, theatermakers in West Afrika met als beginpunt Nigeria. Mijn geboorteland. Hieruit is de voorstelling "De Orisha's" ontstaan.

Begonnen met mijn zoektocht vanuit dat wat ik miste op de kunstvakopleidingen, de verschillende perspectieven. Gaat mijn onderzoek nu verder.

Wekelijks wil ik vanuit een online stream/programma/platform "Let's TAWC" een jaar lang kijkers meenemen in mijn zoektocht naar niet Westerse vormen van theatermaken,  literatuur, dans en andere kunstvormen. Niet omdat het Westerse canon niet goed is, maar vanuit de gedachten dat het naast elkaar mag bestaan.

Vanuit deze gedachten wil ik 1 jaar lang een nieuwe post of live uitzending presenteren. Ik zou graag met iemand samenwerken die mee kan denken in het vormgeven van de kanalen en social media.

Barbara is looking for: : "Ik ben opzoek naar een (video)kunstenaar die samen met mij wil gaan nadenken over een format en ontwerp voor verschillende Social Media kanalen om vanuit verschillende perspectieven invulling te geven aan een online programma."
Share this project with your network:


Apply for this project

Are you a match for Barbara ?

Yes, I want to be the match

Extra veld dat leeg moet blijven om rare berichten tegen te gaan.:

Affirmation

   Yes. I am studying, or finished my education within the last 5 years, at one of the Dutch Art Institutes.

Keep an Eye Jazzconcertjes
The Youngsters
Nieuwe Makers
Galerie Pouloeuff